We're using cookies to give you a better experince of the website. Read more about cookies on roswi.com

Hoppa till innehållet

Helios Grey

ENO

Helios Grey

ENO

Eno Helios Ultralight Suspension System är två smidiga remmar som du hänger upp din Enos hängmatta med. Det är ett kraftfullt upphängningssystem samtidigt som det är Enos lättaste. Den bredare delen i polyester gör att upphängningen inte skadar träden medan de tunna, tåliga linorna håller vikten nere. Helios har även ett överlägset justeringssystem - inga knutar behövs.

Color: Grey
Article number: HS002
EAN: 0811201018448

Mer om Helios

 • Capacity: 300lbs / 136kg
 • Material: Silverlite™ Cord / 1000D Polyfilament Webbing
 • Packed Dimensions: 3" x 5" / 7.6cm x 12.7cm
 • Dimensions: 8' 1" x 1" / 2.46m x 2.54cm
 • Weight: 4.3oz / 122g

Så sätter du upp en hammock med hjälp av Helios-remmarna:

 1. Välj ut två träd i lämplig storlek, med rätt avstånd till varandra (ca 3,5 m), verifiera att träden är friska och inte ruttna samt att trädstammen inte är för klen.
 2. Lägg remmen runt stammen på ena trädet.
 3. Trä änden med repet och de två metallknopparna genom änden med en stor ögla, kontrollera att remmen sitter i passande höjd och spänn åt vid stammen.
 4. Fäst en karbinhake eller aluminium pinnen (på t ex en Sub 6 eller JungleNest hammock) i öglan på repet som sitter längst ut på remmen.
 5. Gör likadant på träd nummer två.
 6. För att justera remmarnas längd, håll fast i ena repdelen och tag tag i den ena änden, gör man rätt går det att millimeterjustera remmens längd. Gör man fel händer ingenting, prova då att byta rep att dra i.
 7. Spänn åt remmen genom att dra i repet med metall-knoppen och håll emot med den andra handen på remmen. Hammocken kan justeras på olika sätt, vill du bara hänga i den underdagtid i en mer sittande position kan den hänga lite ”slakare”. När det är dags att gå och lägga sig kan det vara skönt att spänna den lite hårdare så man ligger mer ”rakt” med ryggen. Spänn inte upp hammocken för hårt, det brukar inte bli bra i slutänden.

Product specification

Article number: HS002
Brand: ENO
EAN: 0811201018448

Product measures

Height: 127 mm
Length: 76 mm
Width: 38 mm
Weight: g

Order pack

Height: 127 mm
Length: 76 mm
Width: 38 mm
Weight: g
Quantity: 1

Blister pack

Height: 0 mm
Length: 0 mm
Width: 0 mm
Weight: g
Quantity: 1

Product sheet and images

The product was added to your shopping cart